torstai 18. elokuuta 2011

Närästyksen vaihtoehtoisista hoitomuodoista

Kirjoitus on julkaistu Christer Sundqvistin veteraaniurheilija-blogissa:

Viisitoista minuuttia närästyksen vaihtoehtoisista hoidoista (Vladimir Heiskanen)

2 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi Monkeyfoodiin! Mutta viestiketjut eivät toimi, millähän hakusanoilla löytäisin ne?

  Vaikuttava blogi sulla, mahtavaa, että jaksat seurata skeneä ja tiivistää ja suomentaa. Seuraan paljon samoja, mutta aika ei riitä referointiin eikä aina lukemiseenkaan... Mitä meinaat mennä yliopistolle lukemaan?

  VastaaPoista
 2. Oho, moi Meri! 8)

  Karppausfoorumilla kaksi ketjua on erityisen kiinnostavia:

  1) Suolistoseikkaillu 2011. Ketjun aloitusviesteistä selkenee olennainen sisältö. Suolistoseikkailu on jatkoa "Misukisun optimointeja" -threadille, joka paisui tosi pitkäksi!

  2) Valtsun ketju, johon itse kirjoittelen. Sinne siis päätyvät mielestäni kaikki kiinnostavat jutut! Ketju on aika vanha eli ihan alkupään juttuja ei kannata lukea oikein yhtään. ;)

  Ja hupsista, mulla alkoi yliopisto pari viikkoa sitten enkä ole tajunnut muokata blogin kuvausta. Kemialla olen, mutta esim tällä hetkellä istun myös ihmisfysiologian kurssilla ja mun mielestä olisi tosi kiva päästä oppimaan enemmänkin juuri fysiologiaa.

  Kiitos kehusta! :P Kyllä jonkin verran yritän tänne lisätä ajatuksia, mutta on ollut mielessä että jossakin vaiheessa vaikka tyhjentäisin tämän blogin ja alkaisin kirjoittamaan vähän laadukkaampaa sisältöä.

  VastaaPoista