tiistai 1. toukokuuta 2012

30 000

Tänään blogini ylitti 30 000 sivulatauksen ("sivun katselun") rajan. Täällä blogissa siis oikeasti vierailee ihmisiäkin. Blogini kolme suosituinta tekstiä ovat Vatsahappojen puute, "Normaalit" kilpirauhasarvot ja Mielenkiintoinen akneteoria. Kunpa jaksaisin vähän uudistaa noita kirjoituksia, kun nykyisillä tiedoillani niistä saisi vähän asiallisemmat.







Ja jep, edelleen miun terveyslukemiset ovat tauolla enkä varmaan pitkään aikaan kirjoita tänne mitään kovin asiapitoista. Osittain voisin perustella ilmiötä kyllästymisellä terveysjuttuihin muutaman vuoden sekopäisen lukemisen jälkeen. Toisaalta yritän myös vihdoin aloitella vähän opiskelujani yliopistossa: muutin muutama viikko sitten opiskelijasoluun ja nyt koen tarvetta käyttää enemmän aikaa sosiaaliseen elämään sekä koulukirjojen lukemiseen.

Jotain asiapitoista voisin kuitenkin tähänkin tekstiin laittaa. Luin äskettäin Jukka "Laajis" Laajarinteen kirjoittaman Leikkiminen kielletty! Kontrolliyhteiskunnan lapset -kirjan. Lainasin sen HelMet-verkkokirjastosta E-kirjana eli fyysistä kopiota minun ei tarvinnut metsästää. Kirjan pohdinnat olivat mielestäni aika mukavia. Jos joku täällä on lukenut Charles Eisensteinin kirjan Ascent of Humanity, niin Laajarinne ajattelee aika monia asioita samalla tavalla. Myös Tatu Hirvosen kirja "Varo, varo, varo!" on jossain määrin samantyyppinen kirja johon haluaisin ehkä tutustua, mutta juuri nyt en jaksa sen lukemista aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti