keskiviikko 3. elokuuta 2016

30 pelon päivää -haaste alkaa!

Kiinnostaako itsensäkehittäminen ja hyvä seura?

Kolme vuotta sitten kuulin puolitutultani nimeltä Olli Lukkari hänen järjestämästään 'haasteryhmästä'. Ryhmässä ihmiset asettavat itselleen kuukauden ajan erilaisia tavoitteita, ja tukevat toisiaan näiden suorittamisessa.

Päätin käydä katsomassa, millainen meno haasteryhmän tapaamisessa oli.

Nyt kolme vuotta myöhemmin olemme Ollin kanssa läheisiä ystäviä, meillä on liki 170 yhteistä fb-kaveria ja takana valtava määrä hienoja yhteisiä kokemuksia.

Haasteryhmästä kasvoi avointen ja samanhenkisten ihmisten yhteisö, jossa on ehditty järjestää erilaisia illanviettoja, retkiä, katusoittokokeiluja, improvisaatiotreenejä, bileitä, taideprojekteja ja muuta yhteisöllistä tapahtumaa. Ihmiset ovat myös löytäneet toisistaan hyvää seuraa ja muodostuneiden ystävyys- ja parisuhteiden määrä on ollut suuri.

Näiden tapahtumien rinnalla haastekuukausiakin järjestetään ajoittain. Seuraava alkaa tämän viikon sunnuntaina (7.8.2016). Mikäli mielenkiinto heräsi, lue haastekuukauden esittely täältä:

Eeppinen 30 päivän haaste (syksy 2016)

Ilmoittaudu suoraan minulle mahdollisimman pian, mikäli haluat osallistua mukaan. :-)

(ILMOITUS 4.8.: Tämä ryhmä alkaa olla nyt täysi. Ota kuitenkin vapaasti yhteyttä, mikäli haluat liittyä tulevaisuudessa mukaan tämänlaisiin menoihin. Monenlaista ohjelmaa tulee varmasti olemaan tarjolla.)

Lisää tietoa aiemmista haastekuukausista löytyy Ollin blogista:

Dreamspire - Erään haasteryhmän tarina
Dreamspire - 30 pelon päivää2 kommenttia:

 1. Hei Valtsu! Blogisi vaikuttaa tosi hienolta. Päädyin tänne vahingossa tutkailtuani terveysasioita ja mm. Antti Heikkilän kirjoituksia. Kirjoitat tosi asiantuntevan oloisesti ja ilman kiihkoilua, riidanhalua ja vastakkainasettelua, joita näissä terveys-/ravintoasioissa tuntuu olevan tosi paljon. Olen saanut blogistasi paljon hyvää uutta tietoa, aion yrittää soveltaa käytäntöön. 30 päivän haaste on myös superjuttu. Ihan mahtavaa että joku tekee tällaista! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Riksu! :-) Tosi mukava kuulla, että olet pitänyt blogin sisällöstä.

   Luulen että blogikirjoittelu jatkuu syksyn aikana. Nytkin on pari päivää mennyt pääosin ahkerasti tutkimuksia lukien.

   Poista